OBLIKOVANJE

Kaj lahko storim za vas

Grafično in spletno oblikovanje.
pink_pika
ZAKAJ IZBRATI MENE

Moj cilj je, da vam pomagam pri uresničitvi vaših sanj.

Zagotovo ni lahko biti podjetnik, ko je ena oseba za tri ali še več delovnih mest! Zato pustite meni, da poskrbim za vašo grafično podobo, vi pa se osredotočite na to, kar delate najboljše. Vaše naročilo bom spremljala od začetka do dostave. To pomeni, da bom tiskovino oblikovala, pridobila tri najboljše ponudbe za tisk in uredila dostavo do vašega naslova. Od predlog za družbena omrežja, ki jih je mogoče večkrat uporabiti, do spletnih mest, ki so zasnovana tako, da jih upravljate brez posebnega znanja programskega jezika. Za vse, ki želite ustvarjati in vam manjka znanja Adobe programov, organiziram tudi izobraževalni tečaj.

Storitve

!

Identiteta znamke

Skupaj z vami po izčrpnem pogovoru kreiram celostno grafično podobo podjetja.

&

Oblikovanje tiskovin

Brošure, katalogi, meniji, vabila, letaki, plakati, table, nalepke in vse kar si zamislite.

<>

Spletno oblikovanje

Oblikujem in razvijem spletna mesta, spletne trgovine in statične ali animirane oglase.

~

Tisk in dostava

Poleg priprave za tisk poskrbim tudi za dostavo in izbiro najboljšega ponudnika za tisk.

Moji izdelki

APLIKACIJA

Kam je izginil poštni rog?

Aplikacijo »Kam je izginil postiljonov poštni rog?« in njej dodane elemente smo izdelali v sklopu petmesečnega projekta Po kreativni poti do praktičnega znanja. Projekt je sofinancirala Republika Slovenija in Evropski socialni sklad.

Pot je zastavljena celovito od vstopa obiskovalca v muzej (ko se obleče v postiljona in dobi navodila ter nahrbtnik) preko poti, ko obiskovalec kot postiljon rešuje naloge (posluša, bere, išče, analizira …), do konca, ko obiskovalec za najden izgubljeni rog dobi diplomo in se vpiše v zlato knjigo postiljonov.

Kratek video o projektu tukaj.

CGP

SpaceCut, frizerski salon

Oblikovanje celostne grafične podobe podjetja SpaceCut. Frizerski salon v katerem je stranka na prvem mestu, lastnica pa s svojim znanjem strmi k popolnosti. V salonu se dogajajo noro dobre “magične” preobrazbe.

Magičnost začutimo že ob prvem pogledu na salon – ob zanimivem odsevu rose gold napisa. Bež, rjavkasto-roza barve z elegantnim napisom predstavljajo prestižno znamko, kjer se obiskovalci počutijo kot kralji in kraljice.

CGP

Bodyshock, osebno trenerstvo

Oblikovanje logotipa in različnih tiskovin za podjetje BodyShock, ki je osebna znamka trenerja z velikim srcem. Logotip je na eni strani abstrakten, na drugi pa zelo deskriptiven in popolnoma zajame znamko.

Prvi september in za veliko ljudi dan novih začetkov. Potrudili smo se, da smo ob začetku trening sezone začeli promocijo z novo podobo. Odziv BodyShock strank je bil odličen.

PRENOVA CGP, SPLETNO MESTO

Opa rešitve, mizarstvo in arhitektura

V sklopu preoblikovanja celostne grafične podobe za podjetje Opa rešitve, sem oblikovala katalog tipskih izdelkov, predstavitveno brošuro, spletno mesto, vizitke, koledar. Izdelki so nastali v sodelovanju z naročnikom.

Sam logotip je v osnovi zelo dober in prepoznaven, osvežila sem samo barve in ustvarila prepoznavne “pikice”, ki sledijo obliki črk in dodatno poudarijo igrivost podjetja.

Link do spletnega mesta je tukaj.